I Partizan donira za Tijanino srce

Izvor: B92, 03.Apr.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Partizan donira za Tijanino srce

FK Partizan se priključio akciji "Za Tijanino novo srce" i doniraće ceo prihod sa utakmice crno-belih i ekipe Vojvodine, koja se igra u nedelju.

Povodom toga, treningu u Humskoj prisustvovali su Sergej Trifunović i druge poznate ličnosti, koji su pozvali navijače da dođu na utakmicu.

Direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović, izjavila je da ovo nije obična utakmica. "Osmogodišnja Tijana boluje od veoma retke bolesti srca i jedini spas joj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je operacija, koja košta milion dolara. Vreme neumitno ističe."

„FK Partizan je doneo odluku da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, koja se igra u nedelju 7. aprila 2013. godine od 19.00h, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili lepši zivot“, dodala je ona.

Akciji su se prethodno priključili KK Crvena Zvezda, Novak Đoković, fudbalska reprezentacija Crne Gore i drugi.

.

Depozit za operaciju od 500.000 evra je skupljen, ali za operacione troškove male Tijane nedostaje jos oko 200.000 evra. Kako da pomognete Tijani Ognjanović možete videti ovde.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I FK Partizan se pridružio akciji "Za Tijanino novo srce"

Izvor: Sportal.rs, 03.Apr.2013

Fudbalski klub Partizan se pridružio akciji "Za Tijanino novo srce”,  koja je privukla puno plemenitih i uspešnih ljudi među, kojima je i glumac Sergej Trifunović.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.