Hteo ga je Partizan, da li će ga i dobiti? Jovan Novak slobodan igrač

Izvor: Blic, 26.Sep.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo ga je Partizan, da li će ga i dobiti? Jovan Novak slobodan igrač

Mladi košarkaški reprezentativac Srbije Jovan Novak više nije član KK Vršac, jer je posle arbitraže u našoj kući košarke odlučeno da se udovolji njegovom zahtevu da bude slobodan igrač.

I dok se u Vršcu čude ovakvim epilogom, kako javlja "Sport", pitanje je gde će talentovani plejmejker nastaviti karijeru.

Pojedine novine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su prošlog decembra javile da je "već gotov" transfer mladog košarkaša u Partizan, u aprilu je prešao u Radnički, ali igrao samo "na kašičicu" za Kragujevčane, sa učinkom od 0,6 poena po meču, a sada je i definitivno slobodan u izboru nove sredine.

Jovan Novak je 2013. najpre nastupao za Vršac i briljirao jer je za 29 minuta po meču ostvarivao 17,3 poena, 4,2 asistencije, 3,4 skoka i 0,9 "krađe", a iste godine je sa U-10 reprezentacijom Srbije došao do finala prvenstva sveta, u kome je SAD trijumfovala sa 82:68, a u kome je Jovan ubacio Amerikancima 21 poen.

Šampionat planete je završio sa prosečno 8,7 poena i 3,2 skoka, presudivši Australijancima u dramatičnom polufinalnom meču - i to na ovaj način:

Ovog leta je sa našom mladom reprezentacijom stigao do bronze na U-20 prvenstvu Evrope, i to kao treći strelac tima (10,1 poen po meču), treći asistent (2,2), i prvi "kradljivac" (1,3 osvojene lopte po utakmici).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOĆE LI PREĆI U PARTIZAN: Novak slobodan igrač!

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014

Mlada nada srpkse košarke i reprezentativac Srbije Jovan Novak postao je slobodan igrač, pošto je arbitražna komisija raskinula njegov ugovor sa Košarkaškim klubom Vršac.. . Kako dnevni list Sport prenosi sada je samo pitanje gde će supertalentovani košarkaš nastaviti karijeru, a prvi „pik“...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.