Hrvati su posle OVOGA ostali nemi, mogli su samo da priznaju poraz (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati su posle OVOGA ostali nemi, mogli su samo da priznaju poraz (FOTO)

Deo neizbrisive sportske istorije

Pre tačno 20 godina vaterpolisti Partizana napravili su senzaciju koja se i danas pamti i prepričava.

Crno-beli su posle remija (8:8) na Banjici otputovali na revanš u Split, i u vatrenoj atmosferi uspeli da savladaju Jadran (3:1) čime su stigli do LEN trofeja, prvog priznanja posle ukidanja sankcija i jedinog koji im je nedostajao u bogatoj riznici.

Nezaboravno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << finale obeleđili su vaterpolisti Partizana Kuljača, Ninkov, Soro, Maljković, Savić, Ikodinović, Ganović, Nikolić, Petrović, Popović, Vujasinović, Drašković i Ribić.

Predvođeni trenerom Jovovićem sadva pogotka u druge dve četvrtine crno-beli su priredili senzaciju i utišali Poljud, ostaviviši tako neizbrisiv trag u vaterpolo istoriji.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.