Hrvat šokiran - optužio Partizan: Lažu! Nikad me više neće videti Kaže da je SVE IZMIŠLJOTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:07

Hrvat šokiran - optužio Partizan: "Lažu! Nikad me više neće videti" Kaže da je SVE IZMIŠLJOTINA

Baš se uvredio, reklo bi se bez preteranog razloga.

Vest da se u Rijeci osniva klub navijača beogradskog Partizana jizgleda nije tačna.

KK Partizan se u utorak pohvalio na zvaničnim stranicama kako se osniva klub navijača crno-belih za područje Rijeke i Istre.

- Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvanični klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga simpatizeri našeg kluba iz cele Istre - objavio je Partizan i naveo da je sastanak inicirao Refik Kozić, bivši fudbaler beogradskog kluba.

Kozić je u Pulu došao s 15 godina iz rodnog Bačkog Novog Sela, a za prvi tim Istre je igrao od 1968. do 1972, nakon čega su ga primetili skauti Partizana.

Hrvatski Novi list je razgovarao s navodnim ''osnivačima'' kluba navijača, koji tvrde da su šokiranu lažnom vešću.

Aldo Stipanov, danas 65-godišnjak, je kao golman bio deo jedne od najslavnijih generacija Orijenta.

- Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gde dolazi na odmor - tvrdi Stipanov i dodaje:

- On nam je i osigurao ulaznice. Sve bi se s time i završilo da nas nisu u petak, dan pre utakmice pozvali u sedište kluba gde smo se sastali i fotografisali za naše lične albume. Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se pak šokirali kad smo videli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo klub navijača Partizana u Rijeci. Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo šta takvo da preduzmemo, a potpuno je netačna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali da završimo dogovor o osnivanju kluba navijača. Jedno je sigurno, prijateljsko beogradsko druženje ostavilo mi je loš ukus u ustima zbog potpuno krivih razloga, pa me beogradski stadioni sigurno vise nikad neće videti - zaključio je Aldo Stipanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.