Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 19:51

Holender vodio Partizan do ubedljive pobede u Senti

Fudbaleri Partizana lakše nego što se očekivalo ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju u Senti kod ekipe TSC-a rezultatom 0:4. Sjajna partija Filipa Holendera, koji postigao dva gol i zabeležio jednu asistenciju.
U derbiju kola i duelu dva tima koja su prethodna dva susreta podelili bodove, očekivao se sličan duel i tvrd meč. Ali, toga je bilo samo u prvom poluvremenu, i to donekle.

Ključan je bio 23. minut, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je danas veoma raspoloženi Filip Holender nakon prodora po desnoj strani uspeo da isti pretvori u gol i vođstvo.
Od tada je Partizan dobio dodatno na sigurnosti, a nakon ulaska Jojića i Sume na isteku sata igre meč je bio i definitivno rešen. 
Prvo je Suma na asistenciju Holdnera matirao Filipovića u 61. minutu, a onda je Holender postigao svoj drugi gol samo minut kasnije na asistenciju upravo Sume.

Konačnih 0:4 postavio je takođe zapaženi Japanac Takuma Asano u 71. minutu.
Crno-beli novim trijumfom dolaze do 35. boda i ostaju na drugom mestu, dok TSC posle ovog debakla pada na deseto mesto na tabeli Superlige sa osvojenim 21 bodom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za sreću malo treba, dugo nismo gledali ovakve reakcije ''Grobara''! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Raste optimizam među navijačima Partizana...Posle pobede Partizana nad TSC-om u Senti od 4:0, primetno je veliko zadovoljstvo njegovih navijača pre svega igrom, a onda i rezultatom u ovoj utakmici...Najviše pohvala dobili su dvostruki strelac Filip Holender, zatim Sejduba Suma koji je svojim ulaskom...

Nastavak na Sportske.net...

Stanojević: Nisam to ja, to su moji igrači

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020

„Zaslužena pobeda Partizana“, konstatuje Zotan Sabo..Partizan u seriji. Dobio je Mačvu, Spartak, Proleter, Metalac i TSC, s tim da je u Senti odigrao verovatno najbolji meč ove sezone i sa uverljivih 4:0 pokazao da napreduje...I da momci koji su trpeli kritike iz sedmice u sedmicu umeju, ponekad,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.