Hoće li Natho igrati protiv Moldea?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Natho igrati protiv Moldea?

Već je odlučeno.

Bibras Natho je novo pojačanje Partizana, radi se o fudbaleru koji je svojevremeno igrao za CSKA iz Moskve zajedno sa Zoranom Tošićem, fudbaler je neverovatnih karakteristika kada je umeće sa loptom u pitanju i svakako će biti vredno pojačanje Miloševiću.

Da li bi mogao da bude od pomoći protiv Moldea?

Dobre vesti su stigle iz Humske, on je prijavljen za učešće u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope i biće u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za tim.

Partizan u četvrtak igra protiv Moldea na svom terenu od 21 čas, a danas čekamo odluku UEFA na Partizanovu žalbu nakon čega ćemo saznati da li se igra sa prisustvom publike.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZRAELAC NA RASPOLAGANJU MILOŠEVIĆU: Bibras Natho na spisku za dvomeč sa Moldeom!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

Danas od 14 časova u medija centru FK Partizana biće zvanično predstavljeno novo pojačanje crno-belih Izraelac Bibras Natho. 

Nastavak na Kurir...

Uefa nemilosrdna, Partizan i zvanično bez navijača protiv Moldea

Izvor: RTS, 20.Avg.2019

. Molba Partizana regulativnom telu Uefe za ukidanje suspenzije nad stadionom Partizana u utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea je odbijena, saopštio je beogradski klub.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.