Hit intervju Lazara Pavlovića sa - Lazarom Pavlovićem: Da li misliš da si faca? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit intervju Lazara Pavlovića sa - Lazarom Pavlovićem: ''Da li misliš da si faca?'' (video)

Zanimljiva rubrika u najnovijem izdanju ''Partizan News'', videćemo da li će postati stalna.

Osma epizoda ''Partizan News'' autorke Biljane Obradović objavljena je na Partizanovom YouTube kanalu, a jedan od najzanimljivijih delova emicije bila je rubrika ''Licem u lice'', gde je mladi vezista Partizana Lazar Pavlović bio i u ulozi novinara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i u ulozi gosta.

Bilo je tu zanimljivih, šaljivih pitanja, crno-beli su to posebno izdvojili i na svom Instagram nalogu, a sve to i još mnogo toga možete da pogledate u prilogu.

-

View this post on Instagram

Lazar @lazar_pavlovicc lice u lice sa Pavlovićem! Pogledaj novu epizodu emisije Partizan news 8.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Oct 17, 2019 at 10:15am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HIT INTERVJU LAZARA PAVLOVIĆA SA LAZAROM PAVLOVIĆEM: Pogledajte i kako se su se fudbaleri Partizana snašli u ulozi MANEKENA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2019

Osma epizoda nove emisije ''Partizan News'' objavljena je na Partizanovom YouTube kanalu, a jedan od najzanimljivijih delova emisije bila je rubrika ''Licem u lice'', gde je mladi vezista Partizana Lazar Pavlović bio i u ulozi novinara i u ulozi gosta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.