Hečer uplašio PAOK

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hečer uplašio PAOK

Američki plejmejker dobro poznaje solunske crno-bele, jer je prošle sezone igrao za njih

Košarkaši grčkog PAOK-a i beogradskog Partizana u sredu će odigrati prvi meč uvodne runde plej-ofa FIBA Lige šampiona, a u taboru solunskih crno-belih navode da dobro znaju kakav im protivnik stiže i najviše strepe od svog bivšeg igrača Vila Hečera.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan je veoma dobra ekipa, videli smo par puta kako mogu da igraju. Imaju u timu Vilija koji je prošle sezone igrao za PAOK. Zato očekujem veoma težak meč. Naš prvi cilj je da pobedimo u oba meča. Razlika je nebitna, važni su samo trijumfi, nadam se da ćemo uspeti“, rekao je američki krilni centar Kit Klenton za grčki Mega Sport.

Duel PAOK-a i Partizana predstavljaće i susret dva kluba čiji navijači gaje više nego prijateljske, odnosno bratske odnose.

“Svestan sam te činjenice i očekujem sjajnu atmosferu na obe utakmice. San svakog sportiste je da igra u takvom ambijentu. Ipak, naš cilj je jasan, želimo da prođemo u drugu rundu plej-ofa“, poručio je Klenton.

Kapiten solunske ekipe Vangelis Margaritas rekao je da će mu biti neobično što se nokaut faza igra na koš razliku.

“Hoćemo dalje, ali pred nama je težak zadatak, jer je Partizan veoma dobra ekipa. Nikad nisam igrao evropske utakmice na koš razliku. To će biti novo iskustvo. Pobeda protiv Arisa u derbiju za vikend svakako će nam podići samopouzdanje“, zaključio je kapiten solunskih crno-belih.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dvoglavi orao preti Parnom valjku

Izvor: MVP.rs, 07.Feb.2017, 15:27

Nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona...Nema odmora za Partizan NIS. Samo jedan dan nakon velike pobede nad "večitim rivalom", crno-beli su pošli put Soluna, gde ih čeka važan duel sa ekipom istih boja, PAOK-om. U pitanju je dvomeč prve faze plej-ofa Lige šampiona. Dalje će proći tim koji...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.