HAOS ZBOG RUMUNA: Saša Ilić pred otkazom u Bugarskoj, zna se i naslednik (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 16:27

HAOS ZBOG RUMUNA: Saša Ilić pred otkazom u Bugarskoj, zna se i naslednik (VIDEO)

Bolan poraz.

Poraz u prvom meču drugog kvalifikacija od Šepsija napravio je haos u redovima CSKA. Rumuni su slavili u Sofiji sa 2:0, a Saši Iliću se sprema otkaz.

Nekadašanji kapiten Partizana imao je vrlo dobru prošlu sezonu kad se do poslednjih minuta borio za šampionsku titulu protiv neprikosnovenog Ludogoreca.

Ovo leta stiglo je nekoliko kvalitetnih pojačanja, očekivao se novi napad na titulu i iskorak u Evropi. Međutim, nokaut od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šepsija, a posebno komičan drugi gol Rumuna, razbesneo je sve u CSKA.  A na udaru se naravno najpre našao trener.

2-0 Sepsi!!

Big mistake by CSKA goalkeeper Busatto coming out as Rondon wins it and protects the ball well before assisting Varga, who takes it well from 30 metres into the open net 👏

88 minutes now ✅pic.twitter.com/N0kFWtWGFP

— Romanian Football (@RoFtbl) July 27, 2023

Rumunski portal "Digisport" navodi, a bugarski "Topsport" prenosi da će Ilića zameniti Rumun Eugen Trika.

Nekadašnji fudbaler je navodno u dobrim odnosima sa vlasnikom CSKA, Grišom Gančevom, a u Sofiji je bio prisutan na utakmici protiv Spesija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić dobio otkaz! Luda utakmica u Evropi ga koštala posla, kapiten takođe platio ceh (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 28.Jul.2023

Uloženi milioni ovog leta, gazdama eliminacija iz Evrope neprihvatljiva

Nastavak na 24sedam.rs...

Saša Ilić dobio otkaz u sofijskom CSKA

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Uprava bugarskog CSKA odlučila je da smeni srpskog trenera Sašu Ilića nakon što je njegova ekipa izgubila od Sepsija (2:0) u meču kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.