Saši Iliću uručen otkaz, na klupu stiže Rumun?

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 18:47

Saši Iliću uručen otkaz, na klupu stiže Rumun?

Saša Ilić više nije trener ekipe CSKA Sofija, prenosi bugarski portal "Trud".

Oni navode da su se čelnici bugarskog prvoligaša rešili na taj potez posle poraza ekipe u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Od CSKA je bila bolja ekipa Sepsija, koja je slavila sa 2:0.

Ilić napušta kormilo CSKA posle svega godinu dana, a dodatnu težinu njegovom odlasku daje činjenica da nije uspeo da osvoji titulu.

Tačnije, ona je izgubljena u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolima prvenstva od Ludogoreca iz Razgrada.

Otuda su u CSKA smatrali da je posle poraza od Sepsija najbolje da pokušaju sa šok terapijom i smenom trenera, a istog dana smenjen je i kapiten Ivan Turitsov.

Portal navodi da bi Ilića na kormilu mogao da nasledi Rumun Eugen Trika koji je bio na tribinama u Sofiji tokom susreta sa Sepsijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.