HAOS U HUMSKOJ: Navijači ‘poludeli’ za Sumom, opšti metež za dres Gvinejca (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U HUMSKOJ: Navijači ‘poludeli’ za Sumom, opšti metež za dres Gvinejca (FOTO) (VIDEO)

Kako to i dolikuje, crno-beli su na specijalan način promovisali najveće pojačanje ovog leta.

Sejduba Suma je prvo potpisao trogodišnji ugovor u prostorijama kluba, a potom i izašao pred navijače.
Partizan je sinoć dao informaciju da će svako ko želi moći da prisustvuje promociji igrača iz Gvineje na stadionu u Humskoj i da će istočna tribina biti otvorena. Suma je prvo pokazivao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << umeće sa loptom, potom nekoliko puta gađao ka golu i na kraju prišao da se upozna sa navijačima.
FOTO: STARSPORT

Tada je usledilo pravo oduševljenje među pristalicama Partizana, pogotovo kada su videli da fudbaler i klub imaju poklone za njih. Ka istočnoj tribini je Sejduba Suma prvo uputio nekoliko lopti, da bi potom krenuo da baca svoje dresove sa brojem 20 na leđima. Tada je usledio pravi haos, očekivano, jer je svako želeo da dođe do dresa novog igrača.
Za one koji nisu mogli da stignu do lopti ili dresova, dobili su potpisane kartice Sejdube Sume kao uspomenu na ovaj događaj.

(Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd)
The post HAOS U HUMSKOJ: Navijači ‘poludeli’ za Sumom, opšti metež za dres Gvinejca (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.