Prvi čovek Slovana prezadovoljan prodajom Sume: Sjajan transfer za nas

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek Slovana prezadovoljan prodajom Sume: "Sjajan transfer za nas"

Sejduba Suma više nije član Slovana, od danas je postao fudbaler Partizana.

Sejduba Suma je novo pojačanje Partizana, dugo čekano.

On će uzeti dres sa brojem 20, sutra će biti njegova promocija u 13 časova, a u 14 časova će izaći na teren stadiona gde će potpisivati autograme i deliti lopte.

Suma je najverovatnije najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, veruje se da je koštao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub oko 1,65 miliona evra. Ipak, verovalo se da nema bonusa niti procenata od prodaje, što nije tačno.

To je potvrdio i Ivan Kmotrik, prvi čovek Slovana.

"Veoma sam zadovoljan visinom transfera, došao je u pravom trenutku.

Suma ima sjajnu sezonu iza sebe, postigao je 25 golova i njegova cena je bila visoka. Ovo je treći po veličini transfer u istoriji Slovana"
, rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAZDA SLOVANA: Partizan je u trci za Sumu pobedio jak klub

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 00:26

Gazda Slovana Ivan Kmotrik istakao je da je prodaja Sejdube Sume Partizanu odličan posao, dodajući da je to treći najveći transfer u istoriji kluba iz Bratislave.. . Sejduba Suma je stigao u http://hotsport.rs/kljucna-rec/partizan/ kao najskuplje pojačanje svih vremena, a gazda Slovana Kmotrik...

Nastavak na HotSport.rs...

SEJDUBA SUMA: Srećan sam što sam član crno-bele porodice!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017

Danas je na stadionu Partizana predstavljeno najveće pojačanje ovog leta, a možda i decenije Sejduba Suma, a evo šta je Gvinejac rekao ‘sedmoj sili’.. . – Volim ovaj klub, ovo je fantastičan klub za moju karijeru. Meni je čast da bude deo crne-bele porodice, da se dokažem kroz igre, da napredujem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.