Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U BUDUĆNOSTI PRED MEČ SA PARTIZANOM: Najbolji igrač Podgoričana odstranjen iz ekipe!

Kako navode crnogorski mediji, podgorička Budućnost će večeras u Humskoj igrati bez najboljeg igrača i strelca ekipe.
Budućnost će večeras protiv Partizana igrati bez Radomira Đalovića.
Kako pišu Vijesti, nije u pitanju povreda, već kršenje discipline. Đalović je, navodno, odbio da bude rezerva, zbog čega ga je trener Dragan Kažić odstranio iz ekipe.
On neće, dakle, biti ni na klupi, a male su šanse da ostane u Budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nakon povratka iz Beograda.
Budućnost od 20 i 45 gostuje Partizanu u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona
The post HAOS U BUDUĆNOSTI PRED MEČ SA PARTIZANOM: Najbolji igrač Podgoričana odstranjen iz ekipe! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U BUDUĆNOSTI PRED MEČ S PARTIZANOM: Bivši fudbaler Crvene zvezde Radomir Đalović odstranjen iz ekipe!

Izvor: Kurir, 11.Jul.2017

Fudbaleri Partizana od 20.45 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekuju ekipu Budućnosti koja se suočava sa velikim problemima.

Nastavak na Kurir...

Budućnost bez najboljeg igrača protiv Partizana

Izvor: B92, 11.Jul.2017

Ekipa Budućnosti gostuje Partizanu, u meču drugog kola kvalifikacija za LŠ, ali klub iz Podgorice neće moći da računa na najboljeg igrača Radomira Đalovića...Kako pišu crnogorski mediji, trener ekipe Dragan Kažić odstranio je Đalovića zbog kršenja discipline, jer je igrač odbio da bude...

Nastavak na B92...

Trener Budućnosti izbacio bivšeg igrača Zvezde iz tima na dan meča sa Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017

Veliki problemi zadesili su ekipu Budućnosti na dan meča sa Partizanom...Kako podgoričke Vijesti javljaju, trener Dragan Kažić izbacio je Radomira Đalovića iz ekipe zbog nediscipline...Bivši igrač Crvene zvezde je navodno izbačen jer je odbio da bude rezerva na večerašnjem meču, a najverovatnie...

Nastavak na Telegraf.rs...

Leonardo i Đurđević srušili Budućnost: Samo zahvaljujući Tavambi Partizan nije dao više golova! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017

Fudbaleri Partizana sigurnim korakom krenuli su ka Ligi šampiona pošto su na svom terenu savladali Budućnost iz Podgorice sa 2:0. Golove su postigli Uroš Đurđević sa penala u 52. minutu i rezervista Leonardo u 63, bukvalno iz svog prvog šuta na gol...Crno-beli nisu briljirali na prvom meču u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.