HAOS NA SKUPŠTINI ABA LIGE: Partizan zabranio imenovanje novog predsednika - razlog Crvena zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 14:56

HAOS NA SKUPŠTINI ABA LIGE: Partizan zabranio imenovanje novog predsednika - razlog Crvena zvezda!

Prekinut sastanak.

Skupština ABA lige je prekinuta kada je došlo do izbora novog predsednika. Predlog je bio Zoran Tošković, ali njegovo imenovanje nije dozvoljeno od strane KK Partizan.

Naime, čelnici crno-belih nisu želeli da pristanu da prvi čovek lige bude čovek koji je ujedno predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Partizanov predlog bio je da ligu vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Domagoj Čavlović, koji je i do sada bio na čelu regionalnog takmičenja.

Podsetimo, Partizan je nedavno tražio istupanje FMP-a iz lige zbog sukoba interesa i bliske povezanosti sa Crvenom zvezdom.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.