Grobari, šta kažete, kakva dva pojačanja je Bambi Tošić ubedio da dođu u Partizan?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', šta kažete, kakva dva pojačanja je ''Bambi'' Tošić ubedio da dođu u Partizan?

Mogao bi da se oproba i kao sportski direktor jednog dana, po završetku igračke karijere?

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić ove sezone igra sve bolje, proteklog vikenda je postigao vodeći gol u pobedi nad Proleterom u Novom Sadu (3:0), a što je najvažnije trener Milošević ima puno poverenje u njega i popularni ''Bambi'' mu uzvraća na najbolji način na terenu.

Ali, ovog leta se Tošić dokazao i tokom prelaznog roka, značajnom ulogom u dovođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svog bivšeg saigrača Bibrasa Natha, ali i Lazara Markovića.

Natho je već počeo da oduševljava navijače Partizana, koji se nadaju da će iskusni Izraelac tako nastaviti do kraja sezone.

''Od prvog dana sam to govorio - igrač kakav je retko viđan u Srbiji. Svaki njegov potez je inteligentan, zna se gde lopta treba da završi. Vide se ideja i fudbalsko znanje. Tek će da bude od koristi'', uverava Tošić u izjavi za ''Žurnal''.

Kada je u pitanju Lazar Marković, on se već na povratničkom debiju u Partizan predstavio pogotkom za konačnih 3:0 u subotnjoj utakmici.





''Dokazan igrač, bio mu je potreban samo kontinuitet. Drago mi je, duže vreme sam ga ubeđivao da se vrati u Partizan - na velika vrata. Bio sam uveren da će otpočetka da pokazuje kvalitet. Biće Lazar još bolji'', optimista je Tošić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.