Grobari se uzalud nadaju, OPET ništa od njegovog povratka u Partizan?!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' se uzalud nadaju, OPET ništa od njegovog povratka u Partizan?!

Izgleda da će Savo Milošević morati da traži pojačanje na nekom drugom mestu.

Preneli smo već u toku današnjeg dana, Anderleht je zvanično potvrdio odlazak Ivana Obradovića iz njihovog kluba.

Iskusni levi bek je slobodan u izboru nove sredine, a s obzirom na zimsko interesovanje Partizana, odmah su počele i spekulacije da bi Obradović ovog leta konačno mogao da se vrati u Humsku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ali, nove informacije tokom popodneva govore da od toga opet neće biti ništa.

''Telegraf'' je preneo svoja saznanja da Obradović u ovom trenutku ima neke druge planove i prioritet mu je da pronađe neki novi angažman u inostranstvu, pošto ponude na njegovu adresu navodno već stižu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije će u julu napuniti 31 godinu, a za Anderleht je ove sezone upisao samo 10 nastupa, uz jednu asistenciju.

Član ekipe iz Brisela bio je od leta 2015. godine, prethodno je u inostranstvu igrao još i za Mehelen i Saragosu. U Partizanu je prošao omladinsku školu, a prvotimac crno-belih bio je od 2006. do 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ: Grobari će biti RAZOČARANI, kao i Savo Milošević (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019

Partizan ostao kratkih rukava...Prema informacijama sa kojima raspolaže "Telegraf" od povratka Ivana Obradovića u Partizan neće biti ništa. Levi bek ima druge planove koji su vezani za inostrani angažman, a već mu je stiglo nekoliko ponuda pa neće biti problema u pronalaženju nove sredine...Inače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.