Grobari se oprostili od Nemanje Antića: 18 baklji u 18. minutu

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" se oprostili od Nemanje Antića: 18 baklji u 18. minutu

Navijači Partizana su se tokom utakmice sa Napretkom oprostili od tragično nastradalog Nemanje Antića, jednog od troje mladih koji su se utopili sletanjem automobila u Dunav kod Ade Huje.

Nesrećni mladih je imao samo 18 godina, pa su pristalice crno-belih zbog toga u 18. minutu zapalili 18 baklji uz transparent na kome je pisalo: "Nemanja Antić 1996. - 2014", i više puta za vreme meča sa Kruševljanima skandirali njegovo ime i prezime.

Antić je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od članova navijačke Partizanove grupe "Vračar".

Navijači Partizana su na istom meču odali počast i navijaču Crvene zvezde, Marku Ivkoviću Jagodi, koga su huligani ubili nožem u Istanbulu, uoči početka utakmice Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Ada

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.