Grobari ne mogu na stadion, ali su najavili žurku ispred!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari ne mogu na stadion, ali su najavili žurku ispred!

Partizan dočekuje Voždovac u okviru 35. kola Superlige, ukoliko pobedi, biće mu potrebna još tri boda da obezbedi titulu.

Ipak, odlukom Disciplinske komisije igraće bez navijača, pitanje koje se postavlja u ovom trenutku jeste koliko će trajati suspenzija i da li će Grobari uopšte moći na stadion do kraja prvenstva.

Grobare ova zabrana neće sprečiti da budu ispred stadiona kada se bude igralo protiv Voždovca.

Naime, navijačke grupe su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zajedničkim snagama potrudile da preko društvenih mreža pozovu sve navijače da dođu u subotu od 17 časova ispred stadiona u Humskoj.

"U subotu od 17 časova naš Partizan igra bez publike protiv Voždovca. Obaveza svakoga ko navija za Partizan je da se tada pojavi ispred stadiona, da svojim navijanjem pomognemo da se primaknemo jedan korak bliže tituli!

Povedite sve koje znate a navijaju za Partizan, iscimajte ljude da dođu na najveću grobarsku žurku svih vremena!

Neka grmi van tribine naše, ne vide nas, a ipak nas se plaše. U 16,30 časova, Plato između severne i zapadne tribine",
piše u saopštenju Grobara.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.