Grobari ga pamte: Vladimir Volkov novi igrač niškog Radničkog

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jan.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari ga pamte: Vladimir Volkov novi igrač niškog Radničkog

Vladimir Volkov (31) od večeras je fudbaler Radničkog.

Reprezentativac Crne Gore, koga naši ljubitelji fudbala najviše pamte po četvorogodišnjem nastupu za Partizan, večeras je potpisao ugovornu obavezu sa niškim klubom.


Volkov je inače rođeni Nišlija, ali karijeru je započeo u beogradskom Grafičaru, a kasnije je igrao za beogradski Železničar, BSK iz Borče, Portimonense (Portugal), >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << OFK Beograd, Šerif Tiraspolj (Moldavija), Partizan, Mehelen (Belgija) i Leh iz Poznanja (Poljska). U Radnički stiže kao slobodan igrač i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za niški tim u prolećnom delu sezone:

- Naravno da sam veoma obradovan informacijom koju mi je večeras dao predsednik Tončev da su pregovori sa Volkovim uspešno okončani. „Krčkalo“ se to nekoliko dana, ali, na naše zadovoljstvo, sada je i definitivno jasno da je Volkov igrač Radničkog – rekao nam je šef stručnog štaba Milan Rastavac.

- Ovih dana možete da očekujete još nekoliko zanimljivih informacija iz našeg kluba, vezanih za prelazni rok - najavljuju iz niškog superligaša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Vladimir Volkov se vratio u Srbiju!

Izvor: Mondo, 14.Jan.2017

Nekadašnji Fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac u petak uveče završio transfer u niški Radnički...Foto: PrtScr/Radnički Niš..Vladimir Volkov (31) novi je fudbaler Radničkog iz Niša!..Reprezentativac Crne Gore, koga ljubitelji fudbala najviše pamte po četvorogodišnjem nastupu za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.