Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024, 07:22

Grobari došli u Partizanov hotel, seli za klavir i zasvirali kultnu pesmu Željku Obradoviću! /VIDEO/

Košarkaši Partizana su kolo pre kraja ligaškog dela u Evroligi pobedili Albu u Berlinu (94:83), čime su došli do trijumfa koji bi mogao da ih odvede u plej-in, ukoliko u poslednjem kolu pobede Valensiju, ali više ne zavisi sve od njih. Željko Obradović je posle meča dobio motivacionu poruku kakva se samo poželeti može.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Partizanova fešta u Berlinu sa posebnim razlogom: Panter psovkom "pokvario" pesmu /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024

Košarkaši Partizana su kolo pre kraja ligaškog dela u Evroligi pobedili Albu u Berlinu (94:83), čime su došli do trijumfa koji bi mogao da ih odvede u plej-in, ukoliko u poslednjem kolu pobede Valensiju, ali više ne zavisi sve od njih. Nakon ovog duela igrači su organizovali prigodnu večeru povodom...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.