Grazie Andrea na sajtu Partizana...

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 18:21

"Grazie Andrea" na sajtu Partizana...

Košarkaški klub Partizan i trener Andrea Trinkijeri sporazumno su prekinuli saradnju, saopštili su danas crno-beli.

Definitivan je odlazak Andree Trinkijerija iz Partizana, to je i zvanično od današnjeg dana.

KK Partizan mu se zahvalio i na zvaničnom sajtu tekstom čiji je naslov "Grazie Andrea".

Trinkijeri je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Partizan 1. novembra 2018. godine i za 20 meseci je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige.

Italijan je preuzeo ekipu posle poraza od Zadra u utakmici petog kola ABA lige i ostavke trenera Nenada Čanka. Do kraja te sezone, crno-beli su igrali polufinale ABA lige, finale Superlige Srbije i osvojili Kup Radivoja Koraća uz učešće u Top 16 fazi Evrokupa.

Pre nego što je ova sezona prekinuta zbog pandemije koronvirusa, Partizan je bio prvi na tabeli ABA lige i imao je najbolji skor u Evrokupu, pa je u oba takmičenja imao obezbedjenu prednost domaćeg terena do samog kraja.

Osvojen je Superkup ABA lige i još jedan Kup Radivoja Koraća.

Nakon prekida sezone i pauze, trener i klub su postigli dogovor da od sezone 2020/2021 krenu različitim putevima.Partizan je zahvalio Andrei Trinkijeriju na učinjenom u proteklih 20 meseci i poželeo mu je mnogo sreće u nastavku karijere.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Reakcija Duška Vujoševića: Trinkijeri je napravio veleizdaju

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020

Miljenik Partizanove publike oštro opleo po Italijanu..Legendarni trener Partizana Duško Vujošević odlazak Andree Trinkijerija iz Partizana nazvao je veleizdajom, zbog odnosa onoga što je uradio, prema onome što je obećavao i pričao...Vujošević u intervjuu za portal Nova.rs kaže da je podržao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.