Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 21:33

Gotovo: Nikola Terzić potpisuje za Partizan

Neće se čekati leto

Novi igrač stiže u Partizan u smiraj zimskog prelaznog roka. Sa Banovog na Topčidersko brdo preći će Nikola Terzić.

U pitanju je mlad fudbaler, od 17 godina, koji je jesenas igrao za IMT kao pozajmljen fudbaler od Čukaričkog. I jesen je odigrao sjajno, postigao je 11 golova, čime je zapao za oko ljudima iz Partizana.

Ključna stvar je što Terziću ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Čukaričkim ističe na leto, a on ne želi da ga produži. I kako saznaje Mondo, ceo posao je već sada završen, neće se čekati jun, već će mladi krilni napadač koliko sutra potpisazi za Partizan i preći će u tabor crno-belih. I potpisaće ugovor na četiri godine.

Tako će Partizan dobiti još jednog igrača u celoj plejadi bočnih napadača, jer za ta mesta, od mladih igrača, konkurišu Filip Stevanović, Vanja Vlahović, Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Lakčević...

Igrao je Nikola Terzić za omladinsku reprezentaciju Srbije, na pet nastupa postigao je dva gola.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVO IME NA STANOJEVIĆEVOM SPISKU: Partizan doveo POJAČANJE iz gradskog rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 10:00

Danas potpisuje...Iako su u Partizanu tvrdili da je prelazni rok završen, u Humsku je ove zime stiglo još jedno pojačanje. Posle levog beka Marko Živkovića iz Voždovca, paraf na četvorogodišnju vernost crno-belima danas će i staviti krilni napadač...U pitanju je Nikola Terzić, fudbaler Čukaričkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.