Gotovo: Baloteli se vraća kući!

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo: Baloteli se vraća kući!

Bivši napadač Intera i Milana Mario Baloteli vratiće se u Italiju iz Francuske kako bi potpisao za novog člana Serije A Brešu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na igru 0-2 u meču Malatija – Partizan.
Italijanski Skaj Sport piše da je Baloteli “dao reč” vlasniku Breše Masimu Ćelinu i da je dogovorio trogodišnji ugovor sa povratnikom u elitni rang italijanskog fudbala.
Baloteli je upravo u Breši odrastao i ima kuću na samo 200 metara od >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << stadiona “Mario Rigamonti”, a bio je i na proslavi ulaska tog tima u Seriju A pre nekoliko meseci.
Nekada veliki talenat je trenutno slobodan na tržištu nakon tri godine u Francuskoj u dresu Nice i Marseja.
Pokušao je i Flamengo da ga dovede ovog leta u Brazil, ali nije uspeo u konkurenciji Breše.

The post Gotovo: Baloteli se vraća kući! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Breša demanovala pisanja, šta je sada sa Balotelijem?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Baloteli je navodno potpisao sa Brešom, ali je danas to klub demantovao...Gde će Mario Baloteli?..Pitanje koje muči Italiju ovih dana, posebno navijače Breše koji se nadaju potpisu ovog momka koji nije igrao u Seriji A od 2011. godine...Ima smisla da potpiše za Brešu imajući u vidu da mu je tamo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.