Breša demanovala pisanja, šta je sada sa Balotelijem?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breša demanovala pisanja, šta je sada sa Balotelijem?

Baloteli je navodno potpisao sa Brešom, ali je danas to klub demantovao.

Gde će Mario Baloteli?

Pitanje koje muči Italiju ovih dana, posebno navijače Breše koji se nadaju potpisu ovog momka koji nije igrao u Seriji A od 2011. godine.

Ima smisla da potpiše za Brešu imajući u vidu da mu je tamo porodica, a danas su mnogi mediji preneli informaciju da je sve gotovo i da će nositi dres ovog kluba.

Breša je, ipak, danas izdala saopštenje kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je demantovala pisanja medija, istakavši da im je "narušena aktivnost na tržištu i da im je smanjena šansa za uspeh".

"Gazeta" večeras piše da su Baloteli i njegov menadžer Rajola na večeri u Monte Karlu sa direktorima Flamenga, a prenosi se da je klub iz Brazila spreman da mu da odmah 10 miliona evra, kao i 3,6 miliona evra godišnje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.