Baloteli proslavio 29. rođendan i odlučio da se skrasi

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli proslavio 29. rođendan i odlučio da se skrasi

Ugovor na tri godine u domovini... Možda je vreme za zaokret u karijeri.

Vreme je za povratak u domovinu!

Samo dva dana nakon što je proslavio 29. rođendan, Mario Baloteli je navodno dogovorio saradnju sa novim kluboom, prenose vodeći italijanski mediji.

To neće biti Flamengo, kako se spekulisalo prethodnih dana, nego "Super Mario" ide u Brešu i to na čak tri godine, a zvanična potvrda ovog angažmana trebalo bi da bude objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u četvrtak, nakon što napadač prođe preglede.

Klub sa severa Italije bio je uporan u nameri da angažuje Italijana i da im baš on bude oslonac u povratničkoj sezoni u Seriji A, a izgleda da su uspeli u toj nameri...

Videćemo da li će Baloteli biti motivisan da uspe u Breši posle nekoliko sezona u Francuskoj gde je igrao promenljivo za Nicu i Marsej, naravno i dalje daleko od onih partija koje je prikazivao u Interu u tinejdžerskim danima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.