Gordan Petrić novi trener Rada

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordan Petrić novi trener Rada

Bivši trener Čukaričkog i Bežanije dogovorio se sa banjičkim klubom. Sutra promocija.

Novi trener fudbalskog kluba Rad je Gordan Petrić, rečeno je danas Sportskim u beogradskom prvoligašu.

Nekadašnji trener Bežanije, Sinđelića, Zemuna i Čukaričkog postigao je načelni dogovor sa "banjičkim prvakom", a svi detalji ugovora biće objavljeni sutra na zvaničnom predstavljanju, rekao je direktor Rada Uroš Tošić za naš portal.

Sutra bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude poznat i sastav stručnog štaba.

Rad je prošle sezone u plej-autu obezbedio opstanak, a pripreme je počeo ove nedelje. Petrić se proslavio kao igrač. U Zemlji je najveći trag ostavio u OFK Beogradu i Partizanu, gde je radio i kao funkcioner. U inostranstvu je najviše traga ostavio u Škotskoj, gde je nastupao za Harts i Glazgov Rendžers.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U RADU JE SPAS: Bivši igrač Partizana stigao na Banjicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017

Promocija novog trenera zakazana je za ponedeljak...Novi trener fudbalskog kluba Rad biće Gordan Petrić. Nekadašnji trener Bežanije, Sinđelića, Zemuna i Čukaričkog postigao je načelni dogovor sa "banjičkim prvakom", a svi detalji ugovora biće objavljeni sutra na zvaničnom predstavljanju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.