U RADU JE SPAS: Bivši igrač Partizana stigao na Banjicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RADU JE SPAS: Bivši igrač Partizana stigao na Banjicu (FOTO)

Promocija novog trenera zakazana je za ponedeljak.

Novi trener fudbalskog kluba Rad biće Gordan Petrić. Nekadašnji trener Bežanije, Sinđelića, Zemuna i Čukaričkog postigao je načelni dogovor sa "banjičkim prvakom", a svi detalji ugovora biće objavljeni sutra na zvaničnom predstavljanju, rekao je direktor Rada Uroš Tošić, a prenose Sportske.net.

PRVI ISPIT ZA CRNO-BELE: Đukić se na PREMIJERI odlučio za OVAJ tim (SASTAVI)

SAGA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JE ZAVRŠENA: Sada je sve jasno da li Leo IDE ili OSTAJE u Partizanu (FOTO)

Sutra bi trebalo da bude poznat i sastav stručnog štaba.

Rad je prošle sezone u plej-autu obezbedio opstanak, a pripreme je počeo ove nedelje. Kao igrač, Petrić je najveći trag ostavio u OFK Beogradu i Partizanu, gde je radio i kao funkcioner. U inostranstvu je najviše traga ostavio u Škotskoj, gde je nastupao za Harts i Glazgov Rendžers.

PRIZNAO JE: Ljubimac Grobara došao u Partizan na PREDLOG supruge (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Petrić novi trener 'Građevinara'

Izvor: B92, 18.Jun.2017

Fudbalski klub Rad imenovao je Gordana Petrića za novog trenera prvog tima, saznaje agencija Beta...Petrić je na klupi Rada zamenio Nebojšu Petrovića, koji je napustio klub...Promocija novog trenera zakazana je za ponedeljak u 9.30 na stadionu na Banjici...Gordan Petrić je trenersku karijeru počeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.