Gomeš: Srećni što smo se sa tri boda vratili u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2022, 13:04

Gomeš: Srećni što smo se sa tri boda vratili u Beograd

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da zadovoljan što su crno-beli pobedom startovali u prolećnom delu Superlige.

Fudbaleri Partizana su juče u 22. kola Superlige savladali su Radnički iz Niša 2:0 na gostovanju, golovima Rikardo Gomeša u 44. i Slobodan Urošević u 85. minutu.

"S obzirom na stanje terena, svi smo srećni što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobro startovali i što smo uspeli da se vratimo sa tri boda u Beograd. Radnički je uvek bio težak rival i za nas je bilo od velike važnosti da sprovedemo dogovor iz svlačionice i nastavimo niz pobeda iz prošle polusezone", rekao je Gomeš za klupski sajt.

"Gol koji sam postigao, na Kvinsijevu asistenciju, meni je uneo samopouzdanje kao napadaču, a onda i celom timu za nastavak. Imao sam još šansi, ali to je jednostavno fudbal i vratiće se kada bude trebalo", rekao je Gomeš.

Crno-beli su došli do 20. pobede u sezoni u domaćem prvenstvu, a u četvrtak ih očekuje meč šesnaestine finale Lige konferencija protiv Sparte u Pragu.

"Imamo mnogo utakmica, težak raspored, ali spremni smo, daćemo maksimum“, naglasio je Gomeš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gomeš: Srećni što smo se sa tri boda vratili u Beograd

Izvor: RTS, 13.Feb.2022

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da zadovoljan što su crno-beli pobedom startovali u prolećnom delu Superlige. . Fudbaleri Partizana su u 22. kolu Superlige savladali Radnički iz Niša 2:0 na gostovanju, golovima Rikarda Gomeša u 44. i Slobodana Uroševića...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.