Gledaj Partizan Mozzart Bet uživo i iskoristi najveće kvote na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 12:58

Gledaj Partizan Mozzart Bet uživo i iskoristi najveće kvote na svetu

Meč se igra u četvrtak od 20 časova i 15 minuta.

Nema mnogo fudbalskih događaja ovog četvrtka, pa je u prvom planu košarkaška Evroliga. Posle poraza od Barselone u Areni, Partizan Mozzart Bet gostuje u Pireju protiv Olimpijakosa. Direktan prenos meča možete gledati na sajtu mozzartbet.com, a bukmejkeri Mozzarta za danas daju i najveću kvotu na svetu na pobedu crno-belih.

Osim toga, promo koeficijent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i kec na Palmeiras koji u Sao Paulu dočekuje Atletiko Mineiro u šampionatu Brazila.

Oba tima imaju velike ambicije, ali skroman start u elitnom košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu, samo jedna pobeda na tri utakmice. Olimpijakos je vezao dva poraza, od Barselone na svom terenu i u gostima od Olimpije iz Milana. Partizan Mozzart Bet je pre dva dana izgubio u Areni od kataloanskog giganta, pa tim Željka Obradovića juri iznenađenje u Atini. Prošle sezone je šampion ABA lige doživeo debakl u dvorani Mira i prijateljstva, poraz od čak 29 poena razlike – 87:58, ali je u drugom delu Evrolige bio ubedljiv protiv crveno-belih – 90:75 pred 20.000 gledalaca u Beogradu. Četiri poslednja duela u Pireju, Olimpijakos je dobio Partizan Mozzart Bet. Za goste neće igrati zbog povrede Poljak Mateuš Ponitka.

Kriza Palmeirasa, čak tri poraza u nizu za šampiona Brazila. Verdao je ovog meseca ispao od Boke Juniors posle penala u polufinalu Kopa Libertadores. Atletiko je imao tri vezana trijumfa, ali je prošle nedelje senzacionalno poražen u Belo Orizonteu od Koritibe. I dalje se bori za mesto u najjačem takmičenju u Južnoj Americi. Tim Abela Fereire ima četiri boda više od Atletika, čak 14 manje od lidera Botafoga, pa je ovo možda i poslednja šansa za da se uključi u borbi za krunu u Brazileirau. Palmeiras nema pobedu na pet uzastopnih mečeva u svim takmičenjima. U prvom delu šampionata na stadionu Mineiro nije bilo golova u duelu poslednja dva šampiona Brazila. Ovi timovi igraju tvrde mečeve na mali broj golova. Na četiri od pet poslednjih utakmica bio je tip 0-1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.