Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 21:29

Gent najavljuje ofanzivu u Humskoj: Utakmica na nivou Lige Evrope, želimo prvo mesto, ali Partizan je navikao da pobeđuje

Trener i defanzivac belgijskog kluba svesni težine zadatka, ali se nadaju bodovima protiv Partizana

Po dve pobede u isto toliko kola grupne faze Lige konferencije potvrdile su da će se borba za prvu poziciju u Grupi B i direktno mesto u osmini finala voditi između Partizana i Genta, te će ulog u naredna dva susreta ovih rivala biti znatno veći od tri boda. Prilika da obezbede čeonu poziciju i steknu dragocenu prednost pred utakmice sa Anortozisom i Florom motiv je za oba tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a trener Genta Hejn Vanhazebruk na konferenciji pred utakmicu u Humskoj zakazanu za sutra od 21 čas otkrio je ambicije belgijskog predstavnika.

"Prvo mesto pravi razliku. Naravno, više bih voleo da budemo prvi. Ako budemo drugi morali bismo da igramo dodatne dve utakmice, što nam ne ide u prilog", izjavio je Vanhazebruk.

Uprkos činjenici da Partizan pruža fenomenalne partije kako na međunarodnoj tako i na domaćoj sceni strateg Genta ne skriva da se nada novim bodovima na kontu svog tima.

"Biće to teška utakmica, na nivou Lige Evope. Partizan je navikao da pobeđuje. Igraćemo u kotlu u kome će se dizati velika buka. Atmosfera može da utiče na meč", rekao je Vanhezebruk.

Defanzivac belgijskog kluba Džozef Okumu kazao je da timovi imaju sličnu fudbalsku filozofiju i da će biti veoma neizvesan susret, istovremeno ističući pobedničke ambicije.

"Došli smo po tri boda, a da li ćemo uspeti u svojim namerama videćemo, potrudićemo se. Za naš tim ovo je važan meč. Nemam mnogo iskustva u Evropi, ali klub je ispred svakog pojedinca, važno je kao tim da ostvarimo dobar rezultat", rekao je fudbaler iz Kenije.

Četvrtak, 21.00: (2,25) Partizan (3,35) Gent (3,50)

Podsetimo, Partizan je u prvom kolu savladao Anortozis (2:0), a nova tri boda istim rezultatom dopisao je u drugom kolu protiv Flore. Sa druge strane, Gent je Estonce savladao rezultatom 1:0. dok je Kiprane pobedio uz dve lopte u mreži (2:0).

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BELGIJANCI ŽELE TRI BODA: Velika očekivanja pred duel sa Partizanom!

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2021

Prvi derbi grupe između Partizana i Genta biće na stadionu u Humskoj.  Partizan i Gent predstavljaju glavne favorite za prva dva mesta u grupi B Lige konferencija. Oba tima ostvarili su pobede nad Florom i Anortozisom, što se i moglo očekivati. Trener Genta Hajn Vanhazebruk smatra da je uvek lepo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.