Gašić: Neće biti lako u Zagrebu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Neće biti lako u Zagrebu

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da igračima beogradskog kluba neće biti lako u duelu trećeg kola Jadranske lige protiv Cibone u Zagrebu, iako je taj tim poražen u prethodna dva meča.
Partizan je uvek dobar motiv za sve klubove. Rivalitet Cibone i ekipe iz Humske postoji već duži niz godina, iz perioda stare Jugoslavije. Neće nam biti ni malo lako u Zagrebu, jer imamo nov i mlad tim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji još uvek ne znamo kako će reagovati u gostima. Svaki meč je za nas jedno iskušenje - rekao je Gašić, koji će crno-bele voditi i u naredne dve utakmice umesto suspendovanog Duška Vujoševića.
Partizan je u prva dva kola pobedio Zadar i Krku, dok je Cibona izgubila od MZT Skoplja i Solnoka.
Gledao sam utakmice protiv MZT-a u Zagrebu i Solnoka u Mađarskoj. Za mene je Cibona jedno od neprijatnijih iznenađenja ove sezone. To je ekipa koja na papiru mnogo vredi, međutim, nisu u dobrom momentu, još traže formu, a poraz od MZT-a ih je dobro uzdrmao – ocenio je Gašić.
Duel Partizana i Cibone igraće se u subotu u Zagrebu od 17.00.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mršić: Vujošević bi nam dao četiri penala

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Okt.2012, 20:22

Veljko Mršić, bivši reprezentativac Hrvatske sa bogatom igračkom karijerom, preuzeo je Cibonu i tako uzeo vruć krompir u ruke. Ipak, i pored dva startna poraza ubeđen je da bolji dani stižu, možda već protiv Partizana.. - Nema veće motivacije od toga da nam dolazi Partizan. Možda će malo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.