Gašić: Brinu loši minuti

Izvor: B92, 22.Dec.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Brinu loši minuti

Pomoćni trener Partizana Velimi Gašić bio je zadovoljan pobedom koju su crno-beli ostvarili protiv Krke u 15. kolu ABA lige nakon dva poraza.

Partizan je slavio u Novom Mestu sa 66:58, a Gašić je istakao i da ga brinu 'loši minuti' ekipe.

"Slovenački šampion veoma je nezgodna ekipa, posebno na svom terenu. Mi smo u samoj najavi utakmice, pripremajući se, posebno akcentovali neki njihov loš momenat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojem se nalaze."

„Oni su zaređali neke poraze, ali mi smo bili pripremljeni za njih. Bez neke preterano velike priče, samo je pobeda egzistirala u našim mislima. Da bismo mogli da nastavimo borbu za učešće na fajnal-foru. Mislim da su igrači veoma kvalitetno reagovali posle traumatičnog poraza u Zadru, pokazali dozu mentalne čvrstine, što je jako bitno za naše utakmice. U toku same utakmice bilo je nekih momenata u kojima smo bili odlični, početkom utakmice i dobar deo druge četvrtine. Međutim, ono što je zabrinjavajuće su loši minuti, loši trenuci koji naprosto moramo da izbegavamo, da eliminišemo pravim načinom igre. Sa druge strane, vrlo je značajno što smo zabeležili pobedu koja nam daje dozu mirnoće pre svega u radu. Za ovaj mlad tim to je izuzetno značajno. Mnogo je lepše kada narednu pauzu dočekate u pobedničkom raspoloženju", istakao je Velimir Gašić. koji je drugu utakmicu zaredom bio u funkciji prvog trenera Partizana zbog suspenzije Duška Vujoševića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.