Gašić: Očekujem reakciju igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Dec.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Očekujem reakciju igrača

Nakon Zadra, igrači Partizana MTS sele se u Novo Mesto, gde ih u 15. kolu ABA lige, u subotu od 17 sati očekuje susret sa Krkom.
Još jedna u nizu utakmica na gostujućem terenu. Ekipa Krke je jedan veoma dobar tim, poslednjih nekoliko godina uspeli su da prekinu dominaciju Olimpije u slovenačkom šampionatu. Oni su državni prvaci, što ilustruje o kakvoj ekipi je reč. Ove godine su nešto slabije startovali u Jadranskoj ligi, međutim imaju respektabilan sastav, koji čine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << veoma iskusni igrači, kao što su Vladović na poziciji plejmejkera, Lorbek, Klobučar, na poziciji četiri Golemac i naš Uroš Lučić, i na pozicijama pet Lalić i Pavič, kao i nekoliko veoma interesantnih mladih slovenačkih reprezentativaca, Murić i Rojc – istakao je trener Velimir Gašić, koji će i na ovom meču voditi klub iz Humske i dodao:
Na nama je da pokušamo da pronađemo izlaz iz perioda utakmica koje smo gubili u poslednjim sekundama, odnosno da dođemo u situaciju da u narednim mečevima prelomimo rezultat u nekom mnogo povoljnijem periodu po nas. Činjenica je da su tri poraza iza nas, ali mislim da su igrači svesni jako dobro celokupne situacije i očekujem njihovu reakciju. Odigraćemo izuzetno motivisano, punom mobilnošću, da nametnemo naš stil igre i sigurno da, kao i uvek, očekujemo pobedu.
U klub iz Humske je stigla i odluka direktora ABA lige o kažnjavanju Partizana zbog loše organizacije utakmice 12. kola, koju je naš tim odigrao sa ekipom MZT Skopje. Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i paljenja dimnih bombi na tribinama klub je kažnjen sa 1.000 evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Gašić: Očekujem reakciju igrača

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2012

Košarkaši Partizana prolaze kroz "zonu sumraka". Tri poraza u poslednje tri utakmice, ne zna se koji je bio bolniji po igrače Duška Vujoševića, podigli su stepen mobilnosti u klubu na najviši nivo pred novo gostovanje - meč protiv Krke u 15.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.