Galata bez publike na Banjici, verovatno i u Areni

Izvor: Mondo, 06.Jan.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata bez publike na Banjici, verovatno i u Areni

Partizan u vaterpolo Ligi šampiona čeka Galatu bez publike. Za sada nema obaveštenja da li će i Kombank arena biti prazna dan ranije, kada u Evroligi Zvezdi dolazi turski tim.

Foto: MN Press Utakmicu Partizan - Napredak obeležili su i Grobari, odavanjem pošte svom drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa tribine Nemanji Antiću i navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Vaterpolisti Partizana i Galatasaraja odigraće meč prvog kola Lige šampiona 17. januara na Banjici i to bez prisustva publike!

Utakmica srpskog i turskog predstavnika trebalo je da se igra 29. novembra, ali je otkazana iz bezbednosnih razloga pošto je u Istanbulu pred meč košarkaške Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.

Određen je novi termin, skoro dva meseca posle tragičnog događaja, ali je MUP Srbije dao je saglasnost da se dva tima sastanu pred praznim tribinama.

Navijači Crvene zvezde u ponedeljak su pozvale sve svoje pristalice da na utakmicu 3. kola Top 16 faze Evrolige, upravo protiv Galate, dođu u majicama sa likom Marka Ivkovića i porukom "Živiš".

Takođe, Delije su pozvale sve navijače Zvezde da se uzdrže od incidenata.

Ali, kako stvari za sada stoje, teško da će na utakmicu 16. januara u Kombank areni uopšte biti publike, s obzirom na daleko veći rizik organizacije košarkaškog od vaterpolo meča, koji se igra dan kasnije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.