Gagić i Pecarski zajedno u Arisu

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagić i Pecarski zajedno u Arisu

Doskorašnji tandem Partizana Marko Pecarski – Đorđe Gagić od naredne sezone će nastupati za grčki Aris. Tu informaciju prenela je renomirana grčka Gazeta.
Na meču Fjorentina – Napoli, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za duplu šansu 1X.
Pecarski je u petak dobio raskid ugovora sa crno-belima od KSS, a sada će se, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << preseliti u Aris, klub čije je boje branio njegov otac Miroslav od 1991-1994. godine.
19-godišnjak je kod Andree Trinkijerija prošle sezone šansu dobijao “na kašičicu”, te na osam mečeva igrao prosečno 7,8 minuta i dolazio do proseka od 2,1 poena i 1,3 skokova.
Njegovim stopama poći će i iskusni centar Gagić, kojem je na kraju sezone istekao ugovor sa vicešampionom Srbije.
Gagić je u karijeri igrao za Mornar, Hemofarm, Partizan, Gacijantep, Brindizi, Tenerife, Istanbul Bašakšehir, Jesilgirešun.
Povremeni reprezentativac Srbije je prethodne sezone, igrajući u ABA ligi, prosečno beležio 6,8 poena i 2,7 skokova po meču.
Podsetimo, još jedan košarkaš Partizana preseliće se u Grčku – Stefan Janković će najverovatnije biti igrač AEK-a u sezoni 2019/20, kao pozajmljen igrač crno-belih.

The post Gagić i Pecarski zajedno u Arisu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.