GROM IZ VEDRA NEBA: Saša Ilić postaje trener, ali ne u Partizanu! Grobari u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 08:21

GROM IZ VEDRA NEBA: Saša Ilić postaje trener, ali ne u Partizanu! Grobari u ŠOKU!

Nije šala.

Iako su mnogi očekivali da će se posle odlaska u "penziju", Saša Ilić trenerski put utabati odakle je i počeo blistavu karijeru, u Humskoj, to se nije desilo.

Legendarni kapiten crno-belih zanat je najpre ispekao u mlađim selekcijama FSS, ali je u međuvremenu dobio zanimljivu ponudu.

Dinamo iz Pančeva je prvi klub koji je poslao Iliću ponudu da postane njihov trener. Član Srpske lige "Vojvodina" (Treći rang po stepenu takmičenja) ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velike ambicije i želi plasman u Prvu ligu Srbije.

Dovođenje Ilića označio bi početak puta ka zacrtanom cilju, ostaje da se vidi kakav će biti odgovor proslavljenog kreatora igre. Ukoliko bude najmanje upola uspešan kao fudbaler, legendarnom kapitenu Partizana se smeši blistava trenerska karijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.