GROBARI U EKSTAZI: Everton OVIM gestom pokazao da mu je Partizan i dalje u SRCU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 21:07

GROBARI U EKSTAZI: Everton OVIM gestom pokazao da mu je Partizan i dalje u SRCU! (FOTO)

Dubok trag je ostavio crno-belom dresu.

Bivši igrač Partizana Everton Luiz i dalje gaji simpatije prema crno-beloj boji. Brazilac je iz Humske prešao u italijanski SPAL, ali ni u novom klubu nije zaboravio nekadašjnu "ljubav".

Everton se na društvenim mrežama pohvalio novim "ljubimcem" u dvorištu, koja će oduševiti sve navijače Partizana, jer je sto za sve popularniji nožni stoni tenis (foot pong) ilustrovao sa obe strane mrežice svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografijama u crno-belom dresu.

Podsetimo, Brazilac je iz Humske otišao u januaru 2018. u SPAL za obeštećenje od 800.000 evra. U italijanskom prvoligašu nije dobio pravu priliku, pa je pozajmljen najpre američkom Solt Lejku, koji je potom u januaru ove godine otkupio Evertonov ugovor za isti iznos.

Tokom igranja u crno-belom dresu, Luiz je osvojio titulu i dva kupa Srbije, ali je postao ljubimac navijača crno-belih zbog maksimalne borbenosti i borbe za svaku loptu, koju je pokazivao u svim mečevima.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.