GROBARI ODUŠEVILI PARTIZANOVO POJAČANJE: Evo šta je REKAO o atmosferi koju PRAVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 13:58

GROBARI ODUŠEVILI PARTIZANOVO POJAČANJE: Evo šta je REKAO o atmosferi koju PRAVE!

Nećete verovati koliko je srpskih trenera promenio.

Košarkaši Partizana za šest dana (ponedeljak, 18) otvaraju sezonu u ABA ligi, gostovanjem u Zadru.

Dolazak Mesija u PSŽ nije doneo očekivane rezultate, bar zasad, a atmosfera u ekipi je, izgleda, veoma loša. To ne umanjuje strašan kvalitet Svetaca koji večeras (21.00) gostuju Mecu, a kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,35Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Mec - PSŽ.

Posle odlično odrađenih priprema, raspoloženje u taboru crno-belih je na visokom nivou, što potvrđuju reči Kevina Pantera, najvećeg pojačanja u timu Željka Obradovića.

Amerikanac je među prvima stigao u Humsku iz Olimpije Milano, ali je deo priprema propustio zbog povrede. Pred start sezone, bivši košarkaš Crvene zvezde otkriva da je na pripremama sve bilo kako treba, ali da Partizan sada čeka duga godina.

- Sviđa mi se. Uzbuđen sam. Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da stvorimo najbolju moguću hemiju. Od kako smo počeli sve je pozitivno, sve je dobro. Moramo da popravimo neke stvari, ali dobro, tek su pripreme. Nastavljamo da radimo. Biće duga godina.

Parni valjak je u prethodnom periodu imao nekoliko provera sa evroligaškim klubovima (Monako, Fenerbahče), što je stepenik iznad onoga što ih čeka u Evrokupu.

- Da, može se reći. Igrali smo protiv evroligaških timova, sa kojima nećemo igrati tokom ove sezone. Ovo su nam bili najteži protivnici i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih. Završavamo pripreme, poslednje su nam utakmice i fokusirani smo na početak sezone.

Osvrnuo se sjajni košarkaš i atmosferu sa oproštajne utakmice Novice Veličkovića protiv Efesa, oduševljen je Grobarima.

- Neverovatno! Iskreno, ostao sam bez reči. A nadam se da će toga biti još više. Tek su pripreme. Jako mi se svidelo i ne mogu da dočekam da sezona počne.

Ne krije da voli da radi sa srpskim trenerima, što mu je koristilo tokom karijere.

- Imao sam ih četvoricu? Trojicu - Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se - istakao je Kevin Panter u razgovoru za klupsku TV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE ODUSTAJE OD FUDBALA: Eto kandidat za predsednika FS Kameruna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021

Izbori su u decembru...Samjuel Eto završio je karijeru, njegov poslednji klub je bio Katar SC, ali on idalje namerava da ostane u fudbalu...Naime, Eto je objavio zvaničnu kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Kameruna i zapravo predstavlja jednog od najozbiljnijih kandidata za tu poziciju...Sevilja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.