NE ODUSTAJE OD FUDBALA: Eto kandidat za predsednika FS Kameruna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 17:29

NE ODUSTAJE OD FUDBALA: Eto kandidat za predsednika FS Kameruna

Izbori su u decembru.

Samjuel Eto završio je karijeru, njegov poslednji klub je bio Katar SC, ali on idalje namerava da ostane u fudbalu.

Naime, Eto je objavio zvaničnu kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Kameruna i zapravo predstavlja jednog od najozbiljnijih kandidata za tu poziciju.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

- Dragi prijatelji, počastvovan sam i srećan što mogu da objavim svoju kandidaturu za mesto predsednika Fudbalskog saveza Kameruna. Nakon dugog razmišljanja, odlučio sam se na ovaj potez zbog toga što volim Kamerun i zbog svoje strasti prema fudbalu. Za mene, bila bi čast da služim na ovoj poziciji nakon svih uspeha koje sam ostvario u igračkoj karijeri. Čekanje nije opcija. Vreme je da ponovo izgradimo naš fudbal. Ne možemo da čekamo dok drugi idu napred, to je napredak bez nas - izjavio je Eto u dugačkom intervjuu za tamošnje medije, koji je objavio i na svom Tviter profilu.

Kamerun će inače biti domaćin predstojećeg Kupa Afričkih Nacija koji se igra od 9. januara do 7. februara 2022. godine, kada treba očekivati odsustvo nekih od najbitnijih igrača iz evropskih klubova.

U karijeri je nastupao za mnogobrojne klubove, od kojih su najpoznatiji Real Madrid, Barselona, Inter, Čelsi, Everton. Ima tri osvojene lige šampiona (2 sa Barselonom i jednu sa Interom).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE LJUBIMAC GROBARA: Veseli se obratio Obradoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021

Češki centar govorio o Partizanu...Jan Veseli je trenutno košarkaš Fenerbahčea, a stvari koje su najviše povezane sa ovim košarkašem su sigurno Partizan i Željko Obradović. Sa popularnim Žocom je sarađivao pre dve sezone i kaže da jedva čeka da vidi na delu bivši klub pod palicom legendarnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.