GROBARI ĆE ZAMRZETI KUMA ITUDISA: Fener otima Partizanu još jednog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 08:23

GROBARI ĆE ZAMRZETI KUMA ITUDISA: Fener "otima" Partizanu još jednog igrača (FOTO)

Blizu je odlaska u Tursku.

Turski Fenerbahče blizu je dovođenja brazilskog plejmejkera Raula Neta - prenose grčki mediji.

Organizator igre je bio i na meti beogradskog Partizana, koji je već u ovom prelaznom roku "izgubio" dva plejmejkera - Dantea Egzuma, koji je otišao put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalas i Jama Madara koga je upravo Fenerbahče doveo u svoje redove.

Doduše, Neta neće izgubiti crno-beli pošto nikad nije ni bio član tima, ali jasno je da navijačima Partizana neće prijati to što već drugog plejmejkera gube od kluba Dimitrisa Itudisa, koji je ujedno i kum trenera ekipe iz Humske Željka Obradovića.

Neto ima višegodišnje iskustvo igranja u NBA ligi, a u sezoni iza nas završio u Klivlendu za koji je u regularnom delu sezone beležio 3, 3 poena i 1,6 asistencija na 48 utakmica.

Prethodno je nosio dres Vašingtona, Filadelfije i Jute.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.