GRBOVIĆ: Obradović neće otići zbog Vučića, ako napusti Partizan to je zbog nekoliko ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:45

GRBOVIĆ: Obradović neće otići zbog Vučića, ako napusti Partizan to je zbog nekoliko ljudi

Proslavljeni košarkaš crno-belih direktan.
Da li će Željko Obradović ostati u Partizanu? Najtrofejnijem treneru Evrope ističe ugovor na kraju sezone, a javnost već neko vreme spekuliše da bi Obradović mogao da napusti klub iz Humske.
O ovoij temi govorio je direktor “Beogradske Arene Goran Grbović, inače legendarni košarkaš Partizana.
- Postoje neke stvari koje nisu definisane. Ja kad kažem da je došao sam, on je to odlučio davno, još onog dana kada je napravio pauzu. Željko je čovek koji uvek smatra da duguje klubu u kom je nastao. Njegov plan i jeste bio da se radi na tome da Partizan dobije licencu...
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Obradović potpisao ugovor pred prepunom “Arenom”, navijači ovacijama pozdravili gest trenera Partizana

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

U košarkaškoj javnosti se već danima spekuliše da li će Željko Obradović potpisati novi ugovor sa Partizanom, jer mu aktuelni ističe na kraju tekuće sezone.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.