GOTOVO JE ZATIŠJE: Partizan dovodi ozbiljno pojačanje za Evroligu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 08:48

GOTOVO JE ZATIŠJE: Partizan dovodi ozbiljno pojačanje za Evroligu (FOTO)

Proveo je osam sezona u NBA ligi.

Doveo je Partizan Danila Anđušića kao prvo poijačanje za predstojeću sezonu u kojoj će crno-beli posle osam godina igrati u Evroligi, ali je zatim usledilo zatišje. Nije bilo vesti iz crno-belog tabora sve do danas kada je Partizan sve dogovorio sa Danteom Eskumom, kako saznaje ''Mozzart sport''.

Eksum koji može da pokriva pozicije od plejmejkera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do niskog krila je direktno iz srednje škole draftovan u NBA ligi, a sa pete pozicije u prvom krugu ga je birala Juta Džez. Reprezentativac Australije proveo je u Solt Lejk Sitiju pet sezone pre nego što je u decembru 2019. trejdovan u Klivlend Kavalirse gde je igrao godinu dana pre nego što je trejdovan u Hjuston Roketse za koje nije odigrao nijedan meč zbog povrede. U oktobru prošle godine dobio je otkaz u Hjustonu i u decembru je potipsao ugovor sa Barselonom.

Dante Exum reportedly has a deal with Partizanhttps://t.co/U1gngqEQcf

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) July 9, 2022

Za Barselonu je Eksum odigrao 25 utakmica u Evroligi, a imao je učinak od 6,3 poena, 2,5 uhvaćenih lopti i 1,6 asistencija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.