GOTOVO JE: Poznato KOLIKO razlike Partizan treba da pobedi Francuze - Lokomotiva DEKLASIRALA Trento

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:56

GOTOVO JE: Poznato KOLIKO razlike Partizan treba da pobedi Francuze - Lokomotiva DEKLASIRALA Trento

Biti ili ne biti za crno-bele.

Lokomotiva je deklasirala Trento (100:86) i obezbedila sebi plasman u Top 8 fazu.

Meč sezone za Partizan večeras (20.30) u Evrokupu protiv Lavaloe. Crno-beli, koji su u očajnoj formi zbog čega je smenjen Sašo Filipovski, u poslednjem kolu TOP 16 faze jure prolazak u četvrtfinale, a kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lavaloa.

Ekipa iz Kubana je tako donekle olakšala posao Partizanu.

Crno-beli sad znaju da moraju da pobede Bulonj sa pet poena razlike (ukupna razlika treba da bude 18 ili više poena). Lokomotiva će biti prva ako Partizan pobedi, a druga ako slavi Bulonj.

U redovima Lokomotive briljirao je Mindaugas Kuzminkas sa 26 poena, Mantas Kalnietis je dodao 21, a Vil Kamings 11. Najdžel Vilijams-Gos je postigao 13 poena, ali je imao očajan šut iz igre (2/5 dvojke i 3/8 trojke).

.@lokobasket qualifies for the quarterfinals after a great win tonight in Round 6 of the Top 16!💯🔥#RoadToGreatness pic.twitter.com/QEx0Us8bsY

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) March 10, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.