GOOOL Natho je zlato Partizana (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOOOL Natho je zlato Partizana (VIDEO)

Bingo Partizana zove se Bibras Natho. Kapiten reprezentacije Izraela stigao je u smiraj prelaznog roka u Humsku i veoma brzo pokazao da će biti oslonac crno-belih ove sezone.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra u nedelju u 18 časova u Humsku.
Posle vodećeg pogotka AZ Alkmara u 12. minutu, Natho je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvo u finišu prvog poluvremena izjednačio sa bele tačke. Bio je to njegov prvenac u dresu Partizana, da bi u 61. minutu postigao vodeći pogodak za domaćina. Umar Sadik je iz izgledne situacije pogodio stativu, ali je na pravom mestu bio iskusni vezista i po drugi put postigao gol.
Ipak, Boadu je u 67. minutu izjednačio. Trenutno je 2:2.
Više od 15.000 klinaca je “vetar u leđa” izabranicima Sava Miloševića u duelu sa gostima iz Holandije protiv kojih su crno-beli igrali u ovom takmičenju i pre četiri godine. Lepa slika iz Humske poslata je u svet.
Članak GOOOL Natho je zlato Partizana (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post GOOOL Natho je zlato Partizana (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.