GOLČINA - Partizanov Natko poslao projektil u Oblakovu mrežu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLČINA - Partizanov Natko poslao projektil u Oblakovu mrežu! (video)

Iskusni Izraelac pogodio u Sloveniji.

Jedno od najvećih pojačanja ekipe Partizana ovog leta bio je i izraelski vezista Bibras Natko, koji ovih dana nije sa ekipom crno-belih, zbog obaveza u reprezentaciji Izraela.

Ova selekcija večeras igra protiv Slovenije u Ljubljani u okviru šestog kola Grupe G.

Slovenci su poveli golom Verbiča u 43. minutu, a Natko je u petom minutu drugog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjednačio posle snažnog šuta sa preko dvadeset metara. Pogodio je donji desni ugao gola golmana Jana Oblaka.

Bila je to samo najava preokreta koji je usledio trinaest minuta kasnije, kada je Eran Zahavi pogodio za vođstvo Izraelaca - 1:2.

Slovencima ostaje još pola sata nade u neki novi obrt u ovom meču.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemci se oporavili, Holanđani ''melju'', novo iznenađenje u Grupi E! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019

Favoriti opravdali očekivanja u Grupi C, što se za Grupu E ne može reći...Kada je u pitanju Grupa E, prvo iznenađenje ranije večeras napravila je selekcija Azerbejdžana, koja je uspela da osvoji bod protiv Hrvatske (1:1)...Posle takvog epiloga, Mađari su imali sjajnu priliku da večeras pred...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.