GDE ĆE MIROTIĆ? Rekao je da neće u Partizan, postoje još dve opcije, ali i dolazak kod Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 16:20

GDE ĆE MIROTIĆ? Rekao je da neće u Partizan, postoje još dve opcije, ali i dolazak kod Obradovića

Tri moguće destinacije.

Nikola Mirotić neće doći u Partizan! Iako je dao reč treneru crno-belih Željku Obradoviću, odlučio je da ne obuče dres beogradskog tima zbog pretnji koje je dobio.

Sada je ključno pitanje gde će, ako ne u Partizan. Otkad je bilo jasno da Barselona nije njegova "stara kuća", najviše su se pominjali upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpski klubovi, prvo malo Crvena zvezda, a onda i te kako Partizan.

Pošto je jasno da do toga neće doći, u prvi plan su se istakle komšije sa Balkana - Panatinaikos.

U zeleni deo Atine je otišao i Luka Vildoza, sada već bivši član Zvezde, a Mirotić bi mogao da bude taj šraf koji bi omogućio grčkog predstavniku da se konačno vrati u velikom stilu.

Druga opcija je svakako Armani iz Milana, ekipa koja je u poslednjih nekoliko sezona imala prilično dobar igrački kadar, ali su rezultati izostali.

I na kraju, Monako se javlja kao priča koja bi mogla da dovede Mirotić.

Jedan od bivših zvezda NBA liga Kemba Voker novi je igrač Monaka i biće okosnica tima Saše Obradovića, pa bi Nikola mogao da razmišlja i u tom pravcu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, vatrena navijačica Mančester junajteda
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.