Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 12:01

Fudbaleri Partizana otputovali u Soči

Fudbaleri Partizana otputovali su u Soči, gde će u četvrtak protiv istoimene ekipe igrati prvi meč trećeg kola kvlaifikacija za Ligu konferencija.
Na spisku trenera Aleksandra Stanojević su Popović, Stevanović, Živković, Lutovac, Vujačić, Ostojić, Saničanin, Urošević, Brežančić, Šćekić, Jojić, Zđelar, Smiljanić, Pavlović, Marković, Terzić, Natko, Baždar, Pantić, Milovanović, Holender, Gomeš i Mihajlović.

Utakmica je na programu igra od 18 sati po našem vremenu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stanojević: Nismo favoriti

Izvor: Danas, 04.Avg.2021

Fudbaleri Partizana su oslabljeni stigli u Soči gde ih čeka duel sa istoimenom ekipom u četvrtak od 18:00 časova po našem vremenu. Da bi nastavili takmičenje u kvalifikacijama za novoformirano takmičenje moraće da preskoče tešku prepreku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.