Fiorentina se pohvalila - niko kao Bleki Milenković u Seriji A!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 19:08

Fiorentina se pohvalila - niko kao Bleki Milenković u Seriji A!

Podatak za ponos.

Nikola Milenković je jedan od najvrednijih fudbalera Fiorentine i to nije bez razloga.

Srpski defanzivac godinama uživa poverenje ljudi u Firenci što pokazuje i podatak da je Bleki odigrao najviše minuta u nedavno završenoj sezoni Serije A.

"Nikola Milenković je sa 3.257 minuta igrač koji je proveo najviše vremena na terenu u Seriji A u sezoni 2019-20", pohvalili su se "ljubičasti" na društvenim mrežama.

Nekadašnji član >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana je odigrao 37 mečeva u Seriji A, a propustio je samo duel sa Juventusom u Torinu zbog nakupljenih kartona.

Postigao je pet golova čime je dodatno privukao pažnju velikih evropskih klubova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terminatori! Milenković i Lazović igrači sa najviše minuta u Seriji A

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 11:39

Bolji od njih samo golmani..Pravi Terminatori! Sastavi Fjorentine i Verone ne mogu ni da se zamisle bez Nikole Milenkovića i Darka Lazovića...Sada postoji i dokaz za to! Ako se računaju samo igrači u polju, bez golmana, Milenković, pa onda Lazović su fudbaleri sa najviše odigranih minuta u Seriji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.