Finalni turnir kadetskog prvenstva Srbije – Partizan, Zvezda, Mega...

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 09:25

Finalni turnir kadetskog prvenstva Srbije – Partizan, Zvezda, Mega...

U Štark Areni se igra finalni turnir kadetskog šampionata Srbije.

Turnir je zvanično počeo u petak 28. aprila, ali spektakularno polufinale počinje u subotu, 29. aprila od 15 časova i 30 minuta.

Kadetska selekcija Partizana je domaćin finalnog turnira kadetske lige Srbije, gde će se u Štark areni za titulu šampiona boriti osam najbolje plasiranih ekipa nakon regularnog dela sezone.

Crno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu, sa 21 pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i samo jednim porazom, a učesnici finalnog turnira su još: Borac, Mega, Vojvodina, Crvena zvezda, Joker, Čačak, i Dinamik.

Turnir će se igrati u velikoj sali Štark Arene i ljubiteli košarke su pozvani da uživaju u šampionatu i borbi za titulu i ulaz je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.