Finale je prošlo, odlazak ponovo realnost – PAO nudi Panteru 4,7 miliona €

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 12:38

Finale je prošlo, odlazak ponovo realnost – PAO nudi Panteru 4,7 miliona €

Košarkaš Partizana Kevin Panter je, prema svemu sudeći, na izlaznim vratima tog kluba.

Grčki Panatinaikos je ozbiljan u nameri da dovede najbolje igrača Partizana i Zvezde, pa se tako i kapiten crno-belih našao na listi.

Posle Luke Vildose koji je već viđen u Atini, portal "Totalbasket" donosi, prema njihovim rečima, ekskluzivnu informaciju o ponudi "zelenih" za Pantera vrednu 4,7 miliona evra za dve sezone.

Ekskluzivnost iste je upitna, jer se već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko vreme u javnosti vrti cifra od pet miliona evropskih novčanica koje bi Panter mogao da zaradi za dve godine.

Prethodno je Panter obavestio svog agenta Harisa Papadopulosa da ga zanima samo finale ABA lige. Isto je završeno, Partizan je uzeo titulu, a Panter titulu MVP-ja.

To mu je dodatno povećalo tržišnu vrednost, pa je vreme da se bek posveti razgovorima o svojoj budućnosti. Ako je suditi prema informacijama koje trenutno posedujemo, ona nije u Beogradu.

Prethodno se u vezu sa sjajnim šuterom dovodio i Makabi, dok je Panatinaikos navodno zainteresovan da pored njega dovede i Matijasa Lesora (najverovatnije ostaje u Partizanu) i Dantea Egzuma.

Panter je ove sezone predvodio Partizan do Top 8 faze Evrolige sa 16 poena, 2,5 asistencije i 2,1 skokova uz jednu ukradenu loptu po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Panatinaikos nudi Panteru 4,7 miliona evra za dve sezone: Grčki mediji najavljuju da će kapiten Partizana napustiti crno-bele

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Atinski Panatinaikos ponudio je košarkašu Partizana Kevinu Panteru 4,7 miliona evra za dvogodišnji ugovor, prenose grčki mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.